Jongerenwerk Koggenland organiseert dit jaar op 18 mei weer de Goede Doelen Uitdaging. De jongeren die zich hebben ingeschreven zetten zich in voor Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA) d.m.v. een actie. Vanaf deze week gaan de jongeren in de gemeente langs de deuren om sponsoren te zoeken. De deelnemers moeten zich daarbij identificeren en zijn herkenbaar aan de gekleurde Goede Doelen Uitdaging shirts met het logo erop. 

Dit zijn de deelnemende groepen en de daarbij gekozen actie:

Team Zwart Avenhorn: Deze groep bestaat uit 9 jongens die gekozen hebben om een fietssponsortocht + foto opdracht van 60KM te fietsen door West-Friesland.

Team blauw Zuidermeer: De groep uit Zuidermeer bestaat uit 10 jongens en hebben ervoor gekozen om huis aan huis klusjes te doen in Zuidermeer en eventueel omliggende dorpskernen.

Team Geel De Goorn: Groep Geel bestaat uit 7 sportieve meiden en ze gaan een fietssponsortocht houden van 60 kilometer door West-Friesland waarbij ze in elke gemeente een foto opdracht moeten doen.

Team Paars Berkhout: Team Paars gaan met 9 meiden 35 Kilometers wandelen door de Gemeente Koggenland, hiervoor zullen zij sponsoren zoeken om hun kilometers te sponsoren. 

Team Rood De Goorn: 7 Jongens hebben gekozen om te wandelen door de Gemeente Koggenland. De groep zal d.m.v. een wandelsponsortocht een route van ongeveer 35 kilometer lopen. U herkent de groep aan de rode shirtjes.

Team Wit Berkhout: Team Wit bestaat uit 10 personen en hebben gekozen om te fietsen voor KIKA door West-Friesland. De fietssponsortocht zal ongeveer 55km lang zijn met een leuke foto opdracht.

Team Roze Berkhout: Deze groep van 9 jongeren gaan sponsoren zoeken voor de 35 kilometers die ze gaan wandelen door de Gemeente Koggenland. 

U kunt vanaf deze week dus jongeren langs de deur krijgen die sponsoren zoeken voor hun actie zoals bovenstaand aangegeven. Ze moeten zich identificeren en uitleggen waarvoor ze het doen.

Voor eventuele vragen kan er altijd contact opgenomen worden met de Ambulant Jongerenwerkers van de gemeente Koggenland.
    
Nick Ninteman    06-53169490
Simon Spel Jr    06-46264961
Ambulant Jongerenwerkers
Gemeente Koggenland