Zwembad Buitenmeere opent haar poorten

De winter zit erop, het voorjaar en de zomer komen eraan en dus ook de start van het nieuwe zwemseizoen voor buitenzwembad Buitenmeere in Obdam. We hebben dit jaar het peuterbad, peutervriendelijk gemaakt. De gladde betonvloer en de ongelijke tegels zijn verdwenen onder een spectaculaire gietvloer in heerlijke kleuren. De oubollige houten hekjes rond het bad zijn vervangen door een strak metalen hekje en natuurlijk staan de vorig jaar vernieuwde plantvakken uitbundig te bloeien. Achter op het veld waar vroeger de zonnecollectoren lagen wordt een insectentuin gemaakt.

Buitenmeere heeft weer geïnvesteerd in een mooi en toegankelijk zwembad, wij hopen dat u dat op prijs stelt door massaal een jaarabonnement te kopen. Als de zomer net zo mooi wordt als vorig jaar kunt u daar optimaal gebruik van maken.

Op zaterdag 27 april kan er voor het eerst (als het weer het toelaat gaan we eerder open "flexweek") gezwommen worden. Tijdens het zomerseizoen zijn er volop mogelijkheden voor recreatiezwemmen en zwemlessen.

Buitenmeere in een notendop

Het zwembad heeft een ondiep bad en een diep bad van 25m lang, verwarmd tot 23 graden. Rondom de baden zijn twee grote zonneweides waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Heeft u trek in een kop koffie of zijn de kinderen toe aan een ijsje? Buitenmeere heeft een prima horecavoorziening met een groot terras waar u alles kunt kopen. Daarnaast heeft het bad een geweldige familieglijbaan en leuk spelmateriaal.

Voor de allerkleinste is er een speels en overzichtelijk peuterbad, afgeschermd en apart van de andere baden. Hierdoor is veiligheid, en toezicht door de ouders, optimaal geregeld.

Avondopenstelling

Buitenmeere heeft dit jaar twee avondopenstellingen. Op de dinsdagavond is er recreatiezwemmen en op de vrijdagavond is er voor de jeugd discozwemmen.

Buitenmeere is flexibel

Voor een buitenzwembad zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer. We proberen echter flexibel te zijn en te kijken naar het weer. Indien mogelijk wijken we af van de reguliere openingstijden. Zo zullen we bij prachtig weer in het weekend gewoon iets langer open blijven zodat iedereen kan genieten. Dit vermelden we dan op de borden bij de ingang of via de geluidsinstallatie.

Buitenmeere en het Koggenbad werken samen, daardoor kunt u met een geldig abonnement bij slecht weer gratis in het Koggenbad zwemmen. Andersom kan dit ook, bij mooi weer of als het Koggenbad gesloten is, kunnen abonnementhouders van het Koggenbad gratis in Buitenmeere zwemmen. Zo kunt u met uw abonnement altijd binnen of buiten zwemmen.

Voordelig abonnement

Kunt u ook niet wachten om weer heerlijk buiten te zwemmen? Vanaf zaterdag 28 april kan het weer in Buitenmeere. Wilt u niet in de rij staan dan kunt u, ook dit jaar, uw abonnement digitaal (inschrijfformulier op deze wbsite) aanvragen, u betaalt dan een gereduceerd tarief. 

Ted de Boer en zijn team heten u van harte welkom dit zwemseizoen!

Blijf op de hoogte

Naast de website kunt u ons ook volgen via facebook.com/buitenmeere en twitter.com/buitenmeere.

Snelnaar

Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Buitenmeere

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws