Camping Buitenmeere

Camping Buitenmeere

Schrijf je in voor deze unieke activiteit, kamperen aan de oever van zwembad Buitenmeere.

In het weekend van de langste dag van dit jaar, op zaterdag 29 juni, is het zwembad geopend van 11:00 uur tot 22:05 uur (zonsondergang). Wij organiseren dan iets speciaals: een dagcamping met de mogelijkheid om te overnachten op het terrein van het zwembad in je eigen tent. Dit organiseren wij voor kinderen van 8 t/m 12 jaar met of zonder hun ouders. Het maximaal aantal deelnemers is 30 kinderen. De kosten om hier aan deel te nemen bedragen €10,00 per persoon. Hiervoor krijg je toegang tot het zwembad, een avondprogramma met een film, plus een ontbijt.

Als je hieraan mee wilt doen, geef je dan zo snel mogelijk op, want vol is vol (Kinderen met een seizoens-abonnement hebben voorrang bij de inschrijving).
Opgave kan via buitenmeere@koggenland.nl  onder vermelding van ‘Camping Buitenmeere’. In de mail vermeld je je naam, adresgegevens, telefoonnummer ouders, leeftijd en of (een van) je ouders meekomt / meekomen.

Ouders die hierbij willen helpen zijn natuurlijk ook van harte welkom, ook deze kunnen zich via dit e-mailadres opgeven.

Het zwembad is tot 22:05 geopend voor iedereen, na sluitingstijd alleen nog voor de campinggasten.

Kijk ook eens op:

Facebook www.facebook.com/buitenmeere
Twitter                www.twitter.com/buitenmeere

Onze website: www.zwembadbuitenmeere.nl

Buitenmeere is tijdens openingsuren ook telefonisch bereikbaar op nummer 0226-451444.

Snelnaar

Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Buitenmeere

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws