Buitenmeere doet mee aan de opening van de sportmaand

Op zondagmiddag 1 september is er heel veel te doen op de sportcomplexen rond het station in Obdam.

Heeft u ook zo’n leuke vakantie gehad? Mooi weer, weinig doen, lekker eten, het zijn de ingrediënten om een paar kilootjes extra mee naar huis nemen. Die paar kilootjes zorgen ervoor de het vastmaken van de veters wat lastiger gaat, dan is het tijd om er iets aan te gaan doen! Om die reden willen wij u dan ook uitnodigen om mee te doen aan de start van de “September Sportmaand” op zondagmiddag 1 september, aanvang 12:00 uur, locatie is het sportcomplex van Obdam (Stationsweg). Alle leeftijden zijn welkom en voor iedereen is er wat te beleven. Om 12.00 uur trappen de beide wethouders dit sport-beweeg- en kijkspektakel af met een fietstocht over 45 kilometer onder leiding van Steven Rooks. Is deze afstand je iets teveel er is ook een tocht van 25 km onder leiding van Vera Koedoder. Natuurlijk mag je voor beide afstanden ook je elektrische fiets gebruiken. In het zwembad kan je je zwemvaardigheid testen door mee te doen aan de zwemveiligheidstest (zit je nog  op het niveau van het C diploma??). Je mag natuurlijk ook lekker gaan vrijzwemmen. De atletiekvereniging ARO organiseert verschillende loopclinics voor jong en oud en als afsluiter om 16:00 uur een echte obstakelrun over het hele terrein (dus ook door de sloot(en)) en op het einde schoonspoelen in het zwembad. De tennisvereniging nodigt je uit om een balletje te gaan slaan. Bij de handbalvereniging kan je aan verschillende activiteiten meedoen, zo kan je laten meten hoe hard je kan gooien. Je kan mee dansen met de meiden van streetdance uit De Goorn. Wil je alleen maar komen kijken dan is er een spectaculaire Aerial-dance demonstratie (aan linten in een hoogwerker) deze wordt verzorgt door de gymvereniging Victors uit Obdam. De gymvereniging geeft iedereen ook nog de kans om salto's en koprollen te maken op de airtrack natuurlijk onder leiding van een ervaren trainer.

Tevens combineren we deze dag met de aftrap van JOGG in Koggenland. Zo zijn er diverse stands met gezonde producten en kan je informatie krijgen over JOGG en gezond maar toch lekker eten. Het hele evenement is gratis toegankelijk en we hopen dat iedereen komt en …mee doet!!

Wil je meer informatie kijk dan op de website.

https://www.koggenland.nl/home/wat-wilt-u-regelen_43013/product/september-sportmaand_874.html?pk_campaign=Redirects&pk_kwd=sportmaand

​ 

Snelnaar

Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Buitenmeere

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws