Nieuws

zwembad BuitenmeereWelkom op de website van Buitenmeere, het buitenbad van gemeente Koggenland.

 • Flexweken

  Buitenmeere introduceert de flexweken. 1 week voor het seizoen en 1 week na het seizoen kunt u bij zeer mooi weer extra zwemmen.

  Lees verder
 • Zwembad Buitenmeere opent haar vernieuwde entree

  De winter zit erop, het voorjaar en de zomer komen eraan en dus ook de start van het nieuwe zwemseizoen voor buitenzwembad Buitenmeere in Obdam. We gaan het zwembad een nieuw en fris uiterlijk geven. Er wordt een mooie fietsenstalling aangelegt en er zijn nieuwe bloem- en plantvakken gemaakt. Op zaterdag 28 april kan er voor het eerst (als het weer het toelaat gaan we eerder open "flexweek") gezwommen worden.Tijdens het zomerseizoen zijn er volop mogelijkheden voor recreatiezwemmen en zwemlessen.

  Lees verder
 • Inschrijven voor zwemles in Buitenmeere

  Wilt u verzekerd zijn van een plekje voor uw kind bij de zwemlessen in Buitenmeere is het vanaf nu mogelijk om u kind in te schrijven. Omdat het Koggenbad en Buitenmeere samenwerken, is het ook dit jaar mogelijk voor de kinderen die al in het Koggenbad zwemmen, om door te gaan met de zwemles in Buitenmeere.

  Lees verder
 • Zwemvierdaagse Buitenmeere

  Buitenmeere organiseert van maandag 30 april tot en met vrijdag 5 mei de jaarlijkse Zwemvierdaagse. Het weer is prima (?) en het water is heerlijk warm. Alle reden dus om mee te doen!

  Lees verder
 • Vraag online uw seizoens-abonnement met korting aan

  Ook dit jaar kunt u uw seizoens-abonnement online aanvragen én betalen. U profiteert dan van het verlaagde tarief. Wij kunnen hierdoor uw abonnement voortijdig klaarleggen, waardoor de wachttijden bij de kassa worden verkort.

  Lees verder
 • Nieuwe seizoen 2018

  We zijn al weer druk bezig ons voor te bereiden op het nieuwe buitenbadseizoen. We kunnen nu al bekend maken dat we een aantal nieuwe activiteiten gaan organiseren zoals  en een Italiaanse avond

  Datum activiteit opmerking
  Agenda onder voorbehoud
  28-29 april Openingsweekend Kan eerder ivm flexweek
  30 april-5 mei Zwemvierdaagse
  23 juni Italiaanse avond avondprogramma
  19 mei en 7 juli Auto te water 16:00-19:00 uur
  1-2 september Afsluitings weekend Kan later ivm flexweek

  .

 • RSS

Snelnaar

Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Buitenmeere

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws