Nieuws

zwembad BuitenmeereWelkom op de website van Buitenmeere, het buitenbad van gemeente Koggenland.

 • Spelregels in Buitenmeere

  Een drietal spelregels in Buitenmeere.

  Lees verder
 • Buitenmeere op Facebook

  U kunt Buitenmeere ook volgen via  Facebook. Volg en vind ons leuk op facebook.com/buitenmeere.

 • Inschrijven voor zwemles in Buitenmeere

  Wilt u verzekerd zijn van een plekje voor uw kind bij de zwemlessen in Buitenmeere is het vanaf nu mogelijk om u kind in te schrijven. Omdat  Buitenmeere en het Koggenbad samenwerken, is het voor uw kind mogelijk om na afloop van het zwemseizoen in het Koggenbad door te gaan met de zwemlessen.

  Lees verder
 • Flexweken

  Buitenmeere introduceert de flexweken. 1 week voor het seizoen en 1 week na het seizoen kunt u bij zeer mooi weer extra zwemmen.

  Lees verder
 • Zwembad Buitenmeere opent haar poorten

  De winter zit erop, het voorjaar en de zomer komen eraan en dus ook de start van het nieuwe zwemseizoen voor buitenzwembad Buitenmeere in Obdam. We hebben dit jaar het peuterbad, peutervriendelijk gemaakt. De gladde betonvloer en de ongelijke tegels zijn verdwenen onder een spectaculaire gietvloer in heerlijke kleuren. De oubollige houten hekjes rond het bad zijn vervangen door een strak metalen hekje en natuurlijk staan de vorig jaar vernieuwde plantvakken uitbundig te bloeien. Achter op het veld waar vroeger de zonnecollectoren lagen wordt een insectentuin gemaakt.

  Buitenmeere heeft weer geïnvesteerd in een mooi en toegankelijk zwembad, wij hopen dat u dat op prijs stelt door massaal een jaarabonnement te kopen. Als de zomer net zo mooi wordt als vorig jaar kunt u daar optimaal gebruik van maken.

  Op zaterdag 27 april kan er voor het eerst (als het weer het toelaat gaan we eerder open "flexweek") gezwommen worden. Tijdens het zomerseizoen zijn er volop mogelijkheden voor recreatiezwemmen en zwemlessen.

  Lees verder
 • Nieuwe seizoen 2019

  We zijn al weer druk bezig ons voor te bereiden op het nieuwe buitenbadseizoen. We kunnen nu al bekend maken dat we een aantal  activiteiten gaan organiseren. Een aantal activiteiten staan vast maar we willen ons meer laten leiden door de weersverwachtingen. Niets vinden wij vervelender dan dat een evenement niet doorgaat omdat het weer tegenvalt. Zo gaat de Buitenmeere camping in juni weer plaats vinden. Kijk op de website of facebook voor het exacte moment.

  Datum activiteit opmerking
  Agenda onder voorbehoud
  27-28 april Openingsweekend Kan eerder ivm flexweek
  29 april-4 mei Zwemvierdaagse
   juni Camping avond/nacht programma
  mei Auto te water 16:00-19:00 uur
  1 september Afsluitings weekend Kan later ivm flexweek
  Juli Feestavond met lokaal optreden aanmelden om op te treden

  .

 • Privacyverklaring zwembad Buitenmeere (AVG)

  Zwembad Buitenmeere is een onderdeel van de gemeente Koggenland. Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens dan verwijzen wij u graag door naar de volgende link;

  Privacyverklaring

Snelnaar

Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Buitenmeere

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws