Gemeente Koggenland opent haar deuren voor bezoekers, tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Werkzoekenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in het gemeentehuis en kennis te maken met diverse vakgebieden.  

Ontvangst met maaltijd

De avond begint om 18.00 uur, met een gastvrije ontvangst en een maaltijd. Gemeentesecretaris Erik van Wattingen vertelt de aanwezigen meer over de organisatie. Daarna kunnen de bezoekers kennismaken met een vakgebied naar keuze. Vier teams van de gemeente organiseren een verdiepende sessie: het Zorgteam, team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving, team Staf en team Beleid en Projecten.  

Quiz Zorgteam

Bezoekers kunnen kennismaken met de werkzaamheden van het Zorgteam van de gemeente via een quiz. Het Zorgteam is er voor alle inwoners, van jong tot oud. Het team is onder meer verantwoordelijk voor het minimabeleid, jeugdzorg, WMO en schuldhulpverlening. Met name voor zorgprofessionals die aan de slag willen binnen de uitvoering van het Sociaal Domein, is werken bij het Zorgteam erg interessant. 

Werkdag 

Onder team Staf vallen HR, Communicatie, Juridische Zaken en Facilitair. Tijdens de sessie van dit veelzijdige team kunnen bezoekers ervaren hoe een werkdag van verschillende medewerkers eruitziet. Het team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving vertelt uitgebreid over wat er gebeurt achter de schermen bij het beoordelen van een vergunningaanvraag. Maar ook: wat maakt een BOA zoal mee op een doorsnee werkdag? De afdeling Bestuur legt enthousiast uit hoe de gemeente werkt als er een beslissing moet worden genomen. De afdeling laat zien hoe beleid tot stand komt en welke (nieuwbouw) projecten er worden uitgevoerd. Daarnaast zal het team Vastgoed en Woningbedrijf uitleggen hoe zij werken.

Aanmelden 

Meld uw komst aan via Kom Binnen bij Bedrijven(externe link)